SVT och Tom Alandh pumpar ut propaganda och det är du med TV som betalar

SVT för uppenbarligen sin egen valkampanj för att stödja de rödgröna och motarbeta Sverigedemokraterna. På bästa sändningstid så får man se programmet om ”sheriffen” i Kungsör. Man får se hur fint mångkulturen fungerar i Tensta. Man får lära sig hur skolan begår misstag i Klippan. Otroligt, en intervju med Mona Sahlin i Vimmerbyprogrammet, rena valpropagandan, ”solidaritet är antingen hel eller också finns den inte” kläckte hon hur sig.

Otroligt vinklade program, herr Alandh har inte släppt idealen han lärde sig på kommunist, förlåt, journalisthögskolan 1970. Såna här program borde följas av en lång debatt som kritiserar programmet.

Jag vill se ett liknande program men som handlar om brottsoffren som fängelsekunderna har skadat, hur dåligt invandrarna i Tensta funkar på arbetsmarknaden, hur mycket de kostar, hur mycket mer deras skolor kostar, vad som händer med svenskarna när hyreslägenheterna fylls med invandrare, vad ”solidariet” betyder enligt kommunisterna, dvs att alla skall betala allt de tjänar i skatt och sen ska kommunisterna bestämma vem som skall ha pengarna.

SVT är inte ett gram oberoende eller opartiskt. SVT är starkt influerat av socialistiska och kommunistiska idëer. Hemskt att för alla som har TV och tvingas betala nästan 200 kr i månaden för att bli matad med sån här propaganda, hemskt.

Tur att Axess TV finns, så att andra åsikter också får ventileras än kommunism i svensk TV.

Annonser

3 svar to “SVT och Tom Alandh pumpar ut propaganda och det är du med TV som betalar”

 1. k. karlsson Says:

  Efter att noggrannt läst och funderat över huvuddelen av artiklarna på den här bloggen och därvid kommit till ett ganska positivt omdöme om skribentens formuleringar och argument måste jag tyvärr konstatera att inlägget här ovan är ett ofantligt bottennapp.
  Att röra sig med den begreppsapparat som förefinnes i inlägget innebär en vulgarisering och därmed ett sänkande av den intellektuella nivån i argumenteringen och skiljer sig därvidlag kvalitativt inte ett endaste grand från de hjärnsläppta ”debattörer” som från motsatt håll inte förmår annat än att som en upphakad grammofonskiva skandera mantrat om rasism och främlingsfientlighet…utan att vara kapabla att prestera ett enda sakligt underbyggt argument.
  Ett bottennapp som implicit pekar på ren högerpopulism.
  Jag hade förväntat mig en anständigare debattnivå hos Svensk1 än ovanstående drängstugedravel.
  MVH Kjell Karlsson

  • svensk1 Says:

   Hehe, tack för kommentaren. Ibland får man väl vräka på lite… Förresten tack för alla intressanta kommentarer k.karlsson. Jag har ingen direkt koppling till partiet Sverigedemokraterna, allt jag skriver är mina egna åsikter bara (eller grumliga funderingar), men en del saker ligger nog i linje med Sverigedemokraternas officiella linje.

 2. k. karlsson Says:

  re. kommentar 100927 8.33 em

  Bäste Svensk1.
  Att ”vräka på” gör man när man har garden uppe och nödutgången säkrad…annars riskerar man att åka på en tjuvsmäll när man minst anar det.!
  Jag har tydligen missuppfattat Er plattform i det att jag drog slutsatsen, av huvudrubriken på bloggen i sin helhet, att det var fråga om en SD-medlem, med analysförmåga och skrivkunnighet, som var i farten här!
  Tydligen en missuppfattning från min sida…
  Men jag erkänner att hos skribenten, till trots av att densamme då uppgiver sig inte vara SD-medlem, finns både stringent logisk analys
  samt formuleringsförmåga!
  Jag har vidare för avsikt att genomläsa även resterande inlägg på bloggen och att, så snart låter sig göras, även kommentera dem.
  Det förhåller sig nämligen på det viset att för egen del så betyder innebörden i begreppet att ”vräka på” att möta SD på Deras egen planhalva och Svensk1 kan därvid vara förvissad om jag har garden uppe och nödutgången säkrad…samt en och annan tjuvsmäll laddad i beredskap!
  Tills dess med en önskan om en fortsatt angenäm dag.
  MVH kjell karlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: