Södertälje Sveriges framtid?

Jag läste om Södertälje på Politiskt Inkorrekt och tittade på Göran Rosenbergs reportage. Var det nån svensk som verkade positiv till Södertäljes utveckling i reportaget?

Görans reportage visar precis de fenomen som nämns av Robert Putnam i sin stora amerikanska undersökning. Folk gömmer sig, ”hunker down”, pratar inte med varandra. Tilliten försvinner. Det är hemskt, så är det i nästan alla mångkulturella områden enligt Putnam. Han blev själv bedrövad av resultaten i undersökningen och började tala om att på ”lång sikt” så är det bra med multikulti. Sanningen är att stora etniska/religiösa olikheter ofta leder till spänningar som utmynnar i konflikter, exemplen är otaliga.

Södertälje Sveriges framtid? Nej tack.

Vad ska jag rösta på för att slippa denna framtid? Ja, idag verkar det bara finnas ett parti. Om fyra år finns det säkert fler. Folkpartiet är redan på väg, de måste våga komma ut bara….. hoppet finns 😉

Undrar om Göran Rosenberg förstod att det här var den bästa reklamfilmen han kunde göra för Sverigedemokraterna, i alla fall ur min synvinkel. Hoppet finns för media, tråkigt att de flesta journalister har så svag integritet bara. Nu börjar det i alla fall bli mer accepterat att kritisera invandringen och integrationspolitiken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: