Hatkampanj mot Sverigedemokraterna

Vänsterjournalisterna och media kör hårt med hatkampanjen mot Sverigedemokraterna. Hela tiden säger de ”främlingsfientliga” som ett mantra. De är för pinsamma. De rödgröna politikerna är också helt till sig. Lars Ohly vägrar gå in i samma sminkloge som Jimmie Åkesson. Mona Sahlin fördömer de ”främlingsfientliga”. De försöker verkligen stigmatisera SD.

Men hur vore det om ni tog debatten i sakfrågorna? Så länge ni bara vräker ut smörja ur munnen utan argument i sakfrågor så är det svårt att ta er med annat än en gäspning. Ju mer ni skräms och protesterar desto starkare blir stödet för SD. Folk gillar inte när man säger åt dem vad de ska tycka, särskilt inte utan sakargument, bara personangrepp och beskyllningar för rasism.

Det är dags för media att respektera vad folket tycker och inte hela tiden försöka uppfostra dem i sin insnöade PK-anda. Av 18 svenskar så har 1 röstat på Sverigedemokraterna. Acceptera det och kom med hederliga sakargument så kanske ni får respekt så småningom.

Jag tycker att SD ska ösa på med sakargument som moteld mot detta korkade mediadrev som svamlar om ”främlingsfientlighet”. Skjut hela skräpet i sank. Ta hjälp av Janne Josefsson, Leif GW Persson, Jan Guillou, Ayaan Hirsi Ali, Robert Putnam, Richard Dawkins, Pia Kjaersgaard och alla etniska/religiösa konflikter sedan tidernas begynnelse. Var är motargumenten? Bevisa att jag har fel, snälla.

Annonser

3 svar to “Hatkampanj mot Sverigedemokraterna”

 1. Surgubben Says:

  Jag håller med dig. Detta hetsande som särskilt kvällstidningarna håller på med är ovärdigt en demokrati. Kan de inte föra ett förnuftigt samtal borde de hålla tyst.
  Givetvis tar de inte upp sakfrågor, dels höjer det inte upplagan dels kommer besvärliga fakta i dagen.

 2. k. karlsson Says:

  Bortsett då från det besvärande faktum att jag är ”vänster”….så inihelvete vänster att vissa borde bli mörkrädda, så är det ett förenklande att påstå att politiker, journalister etc. är ”vänster” av den anledningen att de är kritiska till SD. Sedan huruvida de har läst SD´s partiprogram eller inte är då en sak de må svara för själva.
  Som sagt… att gapa skrika i högan sky om ”vänster” lär knappast tillföra debatten något i sak utan visar bara att den som skriker i högan sky hör hemma i drängstugan…och borde stannat kvar där…
  Vad som dock är utomordentligt allvarligt…även för någon som är lika ”vänster” som undertecknad…är att ett antal svenska etablerade fackliga organisationer; Vårdförbundet, SKTF, Metall och en akademiker-organisation offentligen uttalat att SD-aktiva borde uteslutas som medlemmar alternativt inte tillåtas några i demokratisk ordning medlemsvalda förtroenderuppdrag i respektive fackliga organisation.
  Tre av ovanstående organisationer är faktiskt väldigt tunga fackförbund med stark ställning inom LO respektive tjänstemannarörelsen!
  Rekommenderas således SD att uppdraga åt sina medlemmar som också är medlemmar i nämnda fackliga organisationer att som seriöst fackligt/politiskt arbete kontrollera om nämnda organisationers uttalanden har stöd i dessa organisationers stadgar och om så är fallet omedelbart anmäla till JK om uppenbart brott mot föreningsfriheten enligt Svensk Grundlag. Och om fallet skulle vara att sådana ställnings-taganden ej har stöd i respektive organisations stadgar i så fall lämna in motion till nämnda organisationers Kongresser om misstroendeförklaring och stadgebrott av respektive Förbundsledning.
  Representant för Sveriges Advokatsamfund har klart deklarerat att om dessa fackliga organisationer verkställer beslut om fråntagande av medlemskap p.g.a tillhörighet i politiskt parti så bryter man mot Svensk Grundlag.
  MVH kjell karlsson

 3. k. karlsson Says:

  Samt naturligtvis att om SD vill erhålla en än större respekt så är ett förslag följande:
  Sverige är idag ett officiellt helt sekulariserat samhälle. Detta efter det att statskyrkan avskaffades och kyrka och stat genomgick fullständigt åtskiljande för ett antal år sedan.
  Därmed borde kyrkoavgiften (obs inte begravningsavgiften) inte kunna tagas ut visa skattesedeln….
  Detta förfaringssätt är ju således en diskriminering mot de religiösa samfund som inte har möjlighet att inkassera sina medlemsavgifter med hjälp av (skattefinansierad) statlig myndighet…
  Samt att det även förutsätter fortsatt tvångsanslutning till trossamfund i och med att det per automatik förutsättes ett medlemskap i f.d statskyrkan så länge som verderbörande ej aktivt avslutat medlemskap.
  Det senare påminner naturligtvis i stora stycken om den tidigare kollektivanslutningen till Socialdemokratiska partiet av de medlemmar i LO-förbunden som ej aktivt sökte utträde! Detta senare förfarande fortsatte långt in i modern tid!
  MVH
  kjell karlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: