Tobias Billström och Göran Persson och generaldirektören på migrationsverket

Billström har lite koll på invandringspolitiken han ser hur dåligt den fungerar, jag tror han vill skruva åt ordentligt om han fick för Reinfeldt och övriga partier i Alliansen. Tyvärr så måste han lyda vad Alliansen kommit överens om. Det var mycket nära att anhöriginvandringen hade minskats rejäl, men tyvärr så förstörde KD alltihop massor av undantag.

Alliansen vet att det är stora kostnader och problem i många utanförskapsområden, det tråkiga är att de inte verkar bry sig om det och mest stryk får svenskar och integrerade invandrare som bor i dessa områden. Landskrona är väl det tydligaste exemplet. Gamle sosseledaren Göran Persson kunde i alla fall säga att ”social turism” skulle stoppas och stå för det.

Nu senast är det zigenarna och iranierna som försöker mygla sig hit. Man blir utled på den sociala turismen och arbetslöshetsimporten. SVT kör snyftreportage om ”papperslösa”, dvs illegala invandrare, de har fått sin sak prövad i domstol, de begår ett brott om de stannar kvar i landet. Det är lätt att kritisera invandrarna själva, de har väl i och för sig ett ansvar för vad de gör när de myglar och slänger pass och utnyttjar kryphål i reglerna för att få bidrag här. Men huvudproblemet är invandringspolitiken, migrationsverket och generaldirektören Dan Eliasson.

Generaldirektören på migrationsverket Dan Eliasson har misslyckats totalt med sin uppgift. Han bör ersättas, kanske Göran Persson kan överta positionen på deltid när han inte ska mjölka korna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: