Omprövning av uppehållstillstånd

Borde inte invandrares tillstånd att vara här och konsumera våra skattepengar prövas med jämna mellanrum? Ungefär som det idag sker för förtidspensionärer. Varje år skall det prövas om det har blivit bättre i deras hemland eller närområde så de kan åka hem. Vad tror ni om det? Kanske är det ungefär samma sak som tillfälligt uppehållstillstånd.

Jag tror det skulle ha ett kraftigt signalvärde för de som kommer hit så att färre ekonomiska flyktingar dyker upp. De som har ljugit sig in i landet riskerar att varje år få en ny genomgång av sin historik och bli genomskådade.

Anders Borg ser integrationspolitiken som ett stort problem och nu tar vi kraftfulla insatser där enligt Borg. Insatserna kan säkert vara knepiga att få ordning på i början säger herr Borg. Undrar hur lång tid början är, tydligen mer än sju månader? Sedan i december 2010 till juli 2011 har 10 st fått jobb av över 4000 efter sju månader. Kommer det rätt folk hit? De verkar ha extremt svårt på den svenska arbetsmarknaden, mitt under högkonjunkturen med stora hjälpinsatser. Vi borde se till att alla svenskar har jobb först anser jag (ungefär som resten av världen resonerar).

Referenser:

Anders Borg om det stora invandringsproblemet

Jobbsatsning för invandrare gav 10 jobb efter 7 månader

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: